Vervoer van en naar Luchthaven Schiphol

8+
Jaar ervaring
25+
Vakbekwame Chauffeurs
30+
Luxe wagens

Taxi Amsterdam Schiphol

  • Haal- en brengservice
    • Flight monitoring
    • 45 minuten gratis wachttijd 
    • Meet & greet service bij aankomst
    • Vaste prijs naar Amsterdam centrum


Uw Chauffeur naar Schiphol.

Met onze comfortabele taxi naar Schiphol Airport weet u zeker dat u op tijd en zonder stress aankomt op Schiphol. Wij bieden uitmuntend vervoer van en naar Schiphol. Of u nu vertrekt of juist aankomt, wij zorgen ervoor dat alles rondom uw reis vlot en naar wens verloopt. 

Bij aankomst staan we voor u klaar met de auto – een Mercedes van maximaal 4 jaar oud – op 2 minuten loopafstand. Uw persoonlijke chauffeur brengt u geheel in stijl naar uw bestemming. 

Onze airport transfer is tevens een perfecte manier om buitenlandse gasten te verwelkomen bij hun aankomst op Schiphol Airport. Uiteraard beheersen onze chauffeurs de Engelse taal uitstekend.

Groepsvervoer Schiphol

Ook voor groepsvervoer naar Schiphol zit u helemaal goed bij CSH. Of u nu op zoek bent naar vervoer naar Schiphol in een busje of juist naar vervoer van Schiphol naar huis in een grote bus; bij CSH zit u letterlijk en figuurlijk helemaal goed! 

 Voor grote groepen is ons Schipholvervoer ook met hostess te boeken. Deze zorgt ervoor dat iedereen van de groep persoonlijk begroet, en naar de bus begeleid wordt. De hostess werkt nauw samen met de transport manager. Zo weet u zeker dat voor iedere gast de juiste auto klaarstaat. Op onze groepsvervoer-pagina vindt u meer informatie.

Wat klanten over ons zeggen

Ingrid Geuzen
Het is heerlijk om op Schiphol opgewacht te worden, door een chauffeur met een bordje met je naam erop. Wat een luxe! Ze dragen je koffer vanaf het moment van ontmoeting. Ook fijn dat de betaling al van te voren geregeld is. Heerlijke luxe auto's! Echt top service!
Monica Brandsema Schmidt
Voor onze trouwdag op 5 juli 2019 hebben wij CSH ingehuurd bij diverse gelegenheden. Robson en zijn team waren op tijd, meedenkend en behulpzaam. Ik zou het een ieder aanraden, zij bieden echt een top service!
Corstiaan de Keijzer
Pleasant and kind driver took me safely to Brussels and back. Could get in the car immediately after leaving home and after finishing my business. If you want a reliable party offering a comfortable trip, I would definitely recommend CSH!
Marta Sudnikiewicz
I have pleasure to use CSH almost on a monthly basis. Service is really amazing. Professional, always on time and flexible. We are having a lot of international guests so its very important for the service to be perfect and it is in every detail. Highly recommending to everyone.

Aankomst op de Jet Centre

Vliegt u naar Amsterdam en komt u aan met een privéjet? Dan komt u aan op het Jet Aviation Center in Amsterdam (voorheen KLM Jet Center). Wij zijn bekend met de geldende procedures en zorgen er graag voor dat uw persoonlijk vervoer vanaf de hangar tot in de puntjes geregeld is. Uw persoonlijke chauffeur brengt u naar uw eindbestemming en staat ook daarna op afroep voor u klaar.

Meer informatie over onze luxe Schiphol taxi’s

Onze Schiphol taxi service is er niet zomaar één. Op weg naar Schiphol of na een lange vlucht, wilt u er zeker van zijn dat de vliegveld transfer en alles eromheen soepel verloopt. That’s where we come in! Onze luxe wagenpark bestaat uit diverse auto’s, busjes en grote bussen die allemaal tiptop in orde zijn en u alle ruimte bieden die u nodig heeft.

Onze exclusieve meet & greet service is ideaal als u (buitenlandse) gasten op een gedenkwaardige manier wilt ontvangen. Een toegewijde chauffeur wacht uw gasten op en geeft ze een warm welkom aan de arrival exits. De privé-chauffeur verleent assistentie waar nodig en wacht ook bij vertraging zo lang als dat nodig is.

Onze eersteklas wagenpark

Mercedes-Benz E Klasse

Business Sedan
€65,- per uur

Mercedes-Benz S Klasse

Executive Sedan

€90,- per uur

Mercedes-Benz V Klasse

Minivan

€90,- per uur

Meest Gestelde vragen

       

Schiphol Airport Amsterdam

Hoe lang wacht mijn chauffeur (bijvoorbeeld bij vertraging)?

Uw privé taxichauffeur zal Schiphol nooit verlaten zonder u eerst te contacteren. Standaard krijgt u van ons 45 minuten gratis wachttijd, die ingaan op het moment dat uw vlucht landt. Als onze chauffeur na 60 minuten wachten niets van u verneemt, gaat een fee van 0,75 cent per minuut in.

Wat als mijn vlucht verandert nadat ik een boeking bij CSH heb gemaakt?

Stuur uw nieuwe vluchtinformatie naar info@chauffeurservicesholland.com. Wij passen uw boeking dan voor u aan. U ontvangt hiervan een bevestiging.

Waar op Schiphol ontmoet ik mijn chauffeur?

Uw persoonlijke chauffeur wacht binnen op u bij de aankomsthal. Omdat de chauffeur uw flight aandachtig monitort, weet onze chauffeur altijd precies waar hij of zij moet zijn. Zo hoeft u nooit op uw taxi op Schiphol Amsterdam te wachten. U ontvangt een bevestiging op uw telefoon met de exacte locatie.

Wat als ik mijn taxichauffeur niet kan vinden?

Uw privé chauffeur draagt altijd een duidelijk zichtbaar naambord met uw naam erop. Als u uw chauffeur bij aankomst niet bij de uitgangspoort ziet staan, staat de chauffeur waarschijnlijk aan een andere exit gate op u te wachten.

U ontvangt bericht op uw mobiel met de exacte locatie waar de chauffeur staat, check voor de zekerheid het bericht of contacteer uw chauffeur direct op het nummer dat u bij de boeking heeft ontvangen.

Het is hoogst onwaarschijnlijk, maar mocht u uw chauffeur niet te pakken krijgen, kunt u te allen tijde contact opnemen met ons kantoor. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 06-16336922.

Hoeveel bagage kan ik mee nemen?

Mercedes E Klasse - 2 grote koffers en 2 handbagage
Mercedes S Klasse - 1 grote koffer en 2 handbagage
Mercedes V Klasse - 6 grote koffers en 6 handbagage
Mercedes Sprinter - 10 grote koffers en 10 handbagage

Neem contact met ons op als u twijfelt of uw bagage past in uw voertuig.

Boek uw Luchthaven Taxi Chauffeur

Onze top 5 Pick up locaties in Amsterdam

1. Schiphol Airport Amsterdam
2. Conservatorium Hotel Amsterdam
3. Okura Hotel Amsterdam
4. Amsterdam Zuidas
5. The NH Grand Hotel Krasnapolsky

null

Meer Services van CSH

CSH levert niet alleen Limousine Services in Amsterdam. U kunt ook bij ons terecht voor de volgende diensten:


Limousine Services

Onze limousine Taxi services is beschikbaar in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.
Lees meer...


Airport Taxi

We bieden Airport taxi service van/naar Amsterdam Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven airport.
Lees meer...


Jet Aviation Centre

Vertrek of aankomst op een van de Prive Jet centers in Nederland? CSH biedt hoogwaardige diensten van en naar alle Jet centers in Nederland.

Lees meer...


Zakelijk vervoer

CSH is een specialist in het organiseren van zaken vervoer. Bijvoorbeeld voor haven arbeiders, crew members en directievervoer. We leveren service opmaat dat voldoet aan uw wensen. 

Lees meer...


Sightseeing Tours

Ontdek Nederland op een geheel andere manier. Laat je rond rijden naar een van de mooiste verborgen plekjes in Nederland door een van onze chauffeurs met auto. 

Lees meer...