02 mei 2021 

Chauffeur Service Amsterdam

Bent u zakelijk of particulier op zoek naar hoogwaardige chauffeurs service in Amsterdam? De ervaren chauffeurs van Chauffeur Services Holland zijn u graag van dienst. Met een volledig uitgerust, luxe wagenpark onderscheidt CSH zich door het bieden van persoonlijke service. Professioneel en veilig.

U boekt chauffeur service Amsterdam bijvoorbeeld voor zakelijk, VIP- of evenementenvervoer, voor een hele dag of alleen een rit naar luchthaven Schiphol. Ook voor sightseeing Amsterdam kunt u bij CSH terecht. Onze chauffeursdiensten bestrijken heel Amsterdam en omgeving met professionele chauffeursverhuur. Ons doel is om u het ultieme te leveren.

Luxe vervoer

Chauffeur Services Holland heeft een uitgebreid wagenpark van luxe auto’s met chauffeur in Amsterdam. Waaronder de topklasse:

  • Mercedes-serie; E-Klasse, S-Klasse en V-Klasse
  • Voor grotere groepen zetten gebruiken we onze luxe Mercedes Benz Sprinter die plaats biedt aan maximaal 23 personen.

Chauffeur Services Amsterdam

Van en naar de luchthaven

Wij bieden comfortabele chauffeur services van en naar Schiphol Amsterdam, Den Haag of Rotterdam Airport. Onze meet & greetservice zit in begrepen bij elke aankomst, voor luchthaventransfers hanteren wij vaste tarieven. De chauffeurs van Chauffeur Service Asmterdam gebruiken de actuele vlucht informatie om uw vlucht te volgen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over vertragingen of wijzigingen en staat de chauffeur op tijd voor u klaar.

Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Chauffeur Services nodig in Amsterdam voor Stadstransfers, een reeks bijeenkomsten of sightseeingtours: de beste manier om geweldige steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Den Haag te ontdekken, is met de service van Chauffeur Services Holland. U reist in stijl in een van onze comfortabel uitgeruste limousines, die naast hun blauwe kenteken platen niet herkenbaar zijn als taxi. Naast rondleidingen bieden onze geüniformeerde en discrete chauffeurs ook hoogwaardige executive en VIP-transfers van of naar een van de bovengenoemde steden.

Langere afstanden

CSH is ook beschikbaar voor transfers over lange afstanden. Ons comfortabel uitgerust wagenpark maakt het mogelijk om op een prettige manier lange afstanden af te leggen. U kunt onze evenemententransfers ook gebruiken voor zakelijke, privé- en passagierstransfers.

Veilig en discreet

Reizen in stijl is een prioriteit voor CSH. We begrijpen dat taxitransfers in sommige situaties meer moeten kunnen bieden dan alleen vervoer. Niet alleen op het gebied van veiligheid, maar ook op het gebied van comfort, flexibiliteit en discretie. Daarom is Chauffeur Services Holland uw professionele limousineservice voor chauffeur service in en om Amsterdam.

Wij zijn u graag van dienst.

Over Chauffeur Services Holland (CSH)

CSH is een chauffeursbedrijf gevestigd in Hoofddorp dat chauffeurs- en luxe taxidiensten levert in de regio Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Kennismaking met CSH?

Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met onze services. Bezoek www.cs-holland.nl

Reactie plaatsen