arrow_drop_up arrow_drop_down

Chauffeur Service Amsterdam

De Ultieme manier van op weg zijn.

Chauffeur Service Amsterdam

  • Pick-up overal in Amsterdam
  • Huur uw chauffeur per uur of per dag
  • Transfers van A naar B (ook lange afstanden)
  • Kies voor een Mercedes E Klasse, S Klasse of V Klasse 

Daarom onze Chauffeur Services Amsterdam

Uw luxe auto is speciaal voor u gereserveerd en ook onze ervaren chauffeur staat volledig tot uw dienst. Als u comfortabel van meeting naar meeting gereden wilt worden, of premium vervoer regelt voor een executive, vip of een politiek persoon is CSH perfect geschikt voor de service. 

U geniet van de luxe van uw persoonlijke chauffeur op afroep die op discrete en bekwame wijze alle praktische zaken rondom uw reis uit handen neemt.

Ook als u uw gasten of zakenrelaties een unieke en indrukwekkende ervaring wilt bieden, is de eerste klas limo service van CSH een aanrader. Ook een jubileum of bruiloft wordt nog onvergetelijker met onze supercomfortabele limousine service. 

Voordelen van een Chauffeur huren in Amsterdam

Gemak
Na een lange vlucht is er niets zo vervelend dan op zoek moeten naar, of lang moeten wachten op een taxi. Onze discrete privé chauffeurs kennen de hoofdstad als geen ander, houden rekening met uw (vlucht)schema en zijn uiterst vakbekwaam.


Veiligheid & comfort
In onze luxueuze limousines reist u veilig en comfortabel. De achterbank biedt alle ruimte en de geblindeerde ramen bieden privacy. Zo kunt u in alle rust ontspannen of nog even wat zaken regelen. Terwijl u de ruimte heeft om uw benen te strekken, zorgt uw persoonlijke chauffeur ervoor dat de rit op optimaal verloopt.
 

Kostenefficiënt
Bij de woorden Chauffeur Service Amsterdam denken velen aan onbetaalbare en onbereikbare luxe. Vandaag de dag is een limousine met privé chauffeur allang niet meer alleen voor de elite toegankelijk. Als u de limousine met chauffeur per uur boekt, weet u vooraf precies wat u kwijt bent. Zo profiteert u bijvoorbeeld al van onze all inclusive limo service voor 300 euro per 4 uur. 

 Het verschil met een gewone taxi is niet eens heel erg groot. Een besparing die amper opweegt tegen de voordelen van een limo met persoonlijke chauffeur vinden wij. Ervaar het zelf.

Onze eersteklas wagenpark

Mercedes-Benz E Klasse

Business Sedan
€65,- per uur

Mercedes-Benz S Klasse

Executive Sedan

€90,- per uur

Mercedes-Benz V Klasse

Minivan

€90,- per uur

Wat klanten over ons zeggen

Ingrid Geuzen
Het is heerlijk om op Schiphol opgewacht te worden, door een chauffeur met een bordje met je naam erop. Wat een luxe! Ze dragen je koffer vanaf het moment van ontmoeting. Ook fijn dat de betaling al van te voren geregeld is. Heerlijke luxe auto's! Echt top service!
Monica Brandsema Schmidt
Voor onze trouwdag op 5 juli 2019 hebben wij CSH ingehuurd bij diverse gelegenheden. Robson en zijn team waren op tijd, meedenkend en behulpzaam. Ik zou het een ieder aanraden, zij bieden echt een top service!
Corstiaan de Keijzer
Pleasant and kind driver took me safely to Brussels and back. Could get in the car immediately after leaving home and after finishing my business. If you want a reliable party offering a comfortable trip, I would definitely recommend CSH!
Marta Sudnikiewicz
I have pleasure to use CSH almost on a monthly basis. Service is really amazing. Professional, always on time and flexible. We are having a lot of international guests so its very important for the service to be perfect and it is in every detail. Highly recommending to everyone.

Boek uw Privé Chauffeur

Onze top 5 Pick up locaties in Amsterdam

1. Schiphol Airport Amsterdam
2. Conservatorium Hotel Amsterdam
3. Okura Hotel Amsterdam
4. Amsterdam Zuidas
5. The NH Grand Hotel Krasnapolsky

null

Meer Services van CSH

CSH levert niet alleen Limousine Services in Amsterdam. U kunt ook bij ons terecht voor de volgende diensten:


Limousine Services

Onze limousine Taxi services is beschikbaar in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.
Lees meer...


Airport Taxi

We bieden Airport taxi service van/naar Amsterdam Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven airport.
Lees meer...


Jet Aviation Centre

Vertrek of aankomst op een van de Prive Jet centers in Nederland? CSH biedt hoogwaardige diensten van en naar alle Jet centers in Nederland.

Lees meer...


Zakelijk vervoer

CSH is een specialist in het organiseren van zaken vervoer. Bijvoorbeeld voor haven arbeiders, crew members en directievervoer. We leveren service opmaat dat voldoet aan uw wensen. 

Lees meer...


Sightseeing Tours

Ontdek Nederland op een geheel andere manier. Laat je rond rijden naar een van de mooiste verborgen plekjes in Nederland door een van onze chauffeurs met auto. 

Lees meer...