Jet Centre Aviation Service

Transport service van en naar het jetcenter.

Jet Center

Perfecte en efficiënte service

Als u landt in een privéjet verwacht u natuurlijk een excellent vervolg van uw reis. Voor ons vip-vervoer werken wij alleen met onze meest ervaren chauffeurs die vertrouwd zijn met de procedures op het jet center. We werken nauw samen met medewerkers op de jet centre om zo een onberispelijke ‘jet-to-car-ervaring’ te bieden.

 Als u gasten op een gedenkwaardige manier wilt verwelkomen, maakt u met ons vip-vervoer gegarandeerd een onuitwisbare (eerste) indruk. Onze chauffeurs beheersen de etiquette als geen ander, vanzelfsprekend wordt er ook aan een verfrissing en een versnapering gedacht. De persoonlijke chauffeur blijft indien gewenst ook na de rit op afroep beschikbaar.

jet-center

Onze VIP Chauffeursdiensten

    Een service waarbij u zeker bent dat alles vlekkeloos verloopt; daar staat CSH voor. Speciale aandacht krijgt ons vip-vervoer, waarbij we vip’s die in Nederland landen van alle gemakken voorzien. Of u nu aankomt in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven, onze beste chauffeurs staan voor u klaar op de jet center. 

    Wij begrijpen de speciale wensen en hoge standaard die CEO’s, executives of politieke personen hebben als geen ander. Uw privacy, rust en comfort staan bij ons vip-vervoer centraal.

De Jet Centers die wij bedienen

Wij bieden onze exclusieve privéjet hangar-services aan op: 

  • Jet Centre Schiphol Amsterdam
  • Jet Centre Rotterdam The Hague Airport
  • Jet Centre Eindhoven Airport

Onze eersteklas wagenpark

Mercedes-Benz E Klasse

Business Sedan
€65,- per uur

Mercedes-Benz S Klasse

Executive Sedan

€90,- per uur

Mercedes-Benz V Klasse

Minivan

€90,- per uur

Crew transport

Nadat de jet is geland, nemen wij ook graag de zorg voor de crew voor onze rekening. We zorgen dat er een auto voor de crew klaar staat om ze naar het hotel te brengen. Uiteraard regelen wij ook het vervoer weer naar de Jet Center. De piloot en flight attends komen keurig op tijd, uitgerust en ready for take of aan.

Wat klanten over ons zeggen

Ingrid Geuzen
Het is heerlijk om op Schiphol opgewacht te worden, door een chauffeur met een bordje met je naam erop. Wat een luxe! Ze dragen je koffer vanaf het moment van ontmoeting. Ook fijn dat de betaling al van te voren geregeld is. Heerlijke luxe auto's! Echt top service!
Monica Brandsema Schmidt
Voor onze trouwdag op 5 juli 2019 hebben wij CSH ingehuurd bij diverse gelegenheden. Robson en zijn team waren op tijd, meedenkend en behulpzaam. Ik zou het een ieder aanraden, zij bieden echt een top service!
Corstiaan de Keijzer
Pleasant and kind driver took me safely to Brussels and back. Could get in the car immediately after leaving home and after finishing my business. If you want a reliable party offering a comfortable trip, I would definitely recommend CSH!
Marta Sudnikiewicz
I have pleasure to use CSH almost on a monthly basis. Service is really amazing. Professional, always on time and flexible. We are having a lot of international guests so its very important for the service to be perfect and it is in every detail. Highly recommending to everyone.

Boek uw Privé Chauffeur 

Onze top 5 Pick up locaties in Amsterdam

1. Schiphol Airport Amsterdam
2. Conservatorium Hotel Amsterdam
3. Okura Hotel Amsterdam
4. Amsterdam Zuidas
5. The NH Grand Hotel Krasnapolsky

null

Meer Services van CSH

CSH biedt meer dan Jet Aviation services. U kunt ook bij ons terecht voor de volgende diensten:


Chauffeur Services

Onze limousine Taxi services is beschikbaar in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.
Lees meer...


Airport Taxi

We bieden Airport taxi service van/naar Amsterdam Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven airport.
Lees meer...


Jet Aviation Centre

Vertrek of aankomst op een van de Prive Jet centers in Nederland? CSH biedt hoogwaardige diensten van en naar alle Jet centers in Nederland.

Lees meer...


Zakelijk vervoer

CSH is een specialist in het organiseren van zaken vervoer. Bijvoorbeeld voor haven arbeiders, crew members en directievervoer. We leveren service opmaat dat voldoet aan uw wensen. 

Lees meer...


Sightseeing Tours

Ontdek Nederland op een geheel andere manier. Laat je rond rijden naar een van de mooiste verborgen plekjes in Nederland door een van onze chauffeurs met auto. 

Lees meer...